Grafisch ontwerp

Een opvallend, goed herkenbaar logo als onderdeel van uw huisstijl is onmisbaar om uw bedrijf een goede naamsbekendheid te geven. Wij kunnen voor u het grafisch ontwerp daarvoor verzorgen, zowel voor uw bedrijfslogo als voor uw briefpapier. Dat is geen standaard ontwerp, maar een logo dat in overleg met u helemaal is afgestemd op uw wensen en de uitstraling die u er van verwacht.
Ook brochures die u aan uw potentiƫle opdrachtgevers verstuurt, moeten er grafisch goed verzorgd uitzien. Wij verzorgen dat graag voor u. Uiteraard wordt de eerste opzet uitgebreid met u besproken en pas wanneer u helemaal tevreden bent gaat de brochure naar de drukker.

Internet

Om uw naamsbekendheid te vergroten en uw omzet minimaal op peil te houden, is een goed vindbare website van het grootste belang. Wij kunnen die voor u ontwikkelen, hoe complex uw eisen ook zijn. Ook voor een webshop of intranet bent u bij ons aan het juiste adres!
Voor uw presentatie op internet maken wij gebruik van hetzelfde grafisch ontwerp voor uw logo en brochures, zodat de uitstraling van uw bedrijf op papier en op het wereldwijd web gelijk is.
Ook hier bespreken wij eerst uitgebreid met u het ontwerp, voordat dat online gezet wordt.

Wat kunnen wij als reclamebureau voor u betekenen?

Reclamebureau Connexx bestaat al geruime tijd en heeft in Eindhoven en omgeving inmiddels haar sporen verdiend. Onze uitgebreide lijst van opdrachtgevers bewijst dat.
Wij zijn gespecialiseerd in het maken van een grafisch ontwerp voor uw bedrijfslogo en briefpapier, maar kunnen u ook van dienst zijn bij het ontwikkelen van uw website, webshop of intranet, hoe complex die ook zijn.

Offerte aanvragen

Wanneer wij u nieuwsgierig gemaakt hebben naar wat wij voor u kunnen betekenen bij het opstellen van een grafisch ontwerp voor uw bedrijfslogo en briefpapier en/of bij het ontwikkelen van een website, webshop of intranet, kunt u altijd een vrijblijvende offerte aanvragen. U kunt ons daarvoor altijd bellen of mailen. Ook kunt u gebruik maken van het contactformulier.
Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken, waarna u van ons de offerte ontvangt.