Een huisstijl ontwerpen voor uw bedrijf

Herkenbaarheid is een van de belangrijkste pijlers waarop marketing tegenwoordig steunt. Herkenbaarheid in kwaliteit, product en liefst ook als merk. Direct herkenbaar door uw eigen huisstijl. Uw bedrijf is namelijk meer geworden dan een productieplek of een plaats waar producten worden verkocht. Het is een onderdeel geworden van de hedendaagse cultuur, waarbinnen iedereen en alles herkenbaar wil zijn. Kijk maar hoe mensen zich inspannen op de social media om hun plekje te veroveren. Zo werkt de markt ook.

Ben ik herkenbaar?

De vraag die voor u en uw bedrijf in deze context speelt is “Ben ik herkenbaar?” of misschien nog beter “Ben ik wel voldoende herkenbaar?”. Veelal zal deze vraag ontkennend beantwoord worden, zeker wanneer u de kring waarbinnen u zaken doet uitbreidt. Het is aan de tijd om aan een huisstijl te gaan denken. Een eigen stijl waardoor al uw brieven, reclame-uitingen, rekeningen, cadeaus of wat dan ook direct herkenbaar zijn. Een huisstijl ontwerpen is een vak apart. U kunt daarbij denken aan een reclamebureau dat ontwerpen maakt of aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw huisstijl ontwerpen betekent namelijk ook uw bedrijf bespreken. Welke visie hebt u? Wat is uw strategie? Welk segment van de markt bespeelt u? Waar zou u graag ook willen werken? Gaat u binnenkort uitbreiden? Vragen te over, maar stuk voor stuk van belang om die persoonlijke huisstijl ontwerpen te kunnen. Om uw bedrijf zichtbaarder te maken en zo meer omzet te genereren.

Huisstijl ontwerpen is een specialiteit

Niet iedereen kan een mooie taart maken of een auto repareren. Velen zijn niet in staat zelf een mooi kostuum te maken of goede wijn. Daar hebben we specialisten voor. Mensen die zich toegelegd hebben op die specifieke productieprocessen. Dat geldt voor uw bedrijf eveneens. U biedt iets waar uw klanten op af komen. Dan kan naast uw product een prima garantie zijn of een persoonlijk service. Wat het ook zij. Het is uw kenmerk, uw specialiteit. Zo is een huisstijl ontwerpen de specialiteit van ons bedrijf. Wij helpen u graag uw bedrijf meer zichtbaar te maken. Om uw eigenheid een kenmerk te geven dat er nog niet is. Mocht u graag eerst wat informatie willen? Dat kan. Op onze website www.connexx.nl kunt u zien hoe wij te werk gaan, wat wij u kunnen aanbieden. Hebt u vragen of wilt u de mogelijkheid bespreken dat wij uw huisstijl ontwerpen, neem dan contact met ons op. Wij komen graag naar u toe om met u te overleggen.